Puincontainers

Levering door heel Nederland!

Niemand wil in puin leven. Letterlijk. Want het kan een behoorlijke bende worden als je een muurtje hebt gesloopt. Als je een puincontainer huurt is het snel weg.

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Puincontainer huren

Veel steenafval? Dan is de puincontainer jouw bak. Vrijwel al het steenafval mag hier in, zoals bakstenen, dakpannen, tegels en keramische producten. Handig, als je tijdens een verbouwing besluit een muurtje eruit te halen. Of twee. 

De puincontainer is er in verschillende maten. Heb je een gemiddelde klus, dan voldoet de 3 of 6m³. Voor de grotere klussen kies je voor een 12³. 

Soorten afval

In de puincontainer mag je al je steenafval gooien. Bakstenen, stoeptegels, badkamertegels, betonpuin, metselpuin en andere steenachtige materialen. De inhoud van de container mag voor maximaal uit 5% aanklevend zand bestaan. Voor autobanden, matrassen, elektrische en vloeistofhoudende apparaten betaal je extra.

Dit kun je er niet in kwijt:
Het is logisch dat je er bijvoorbeeld geen plastic of gips in gooit. Maar denk er ook aan dat de container niet bedoeld is voor dakgrind, schoorsteenpuin, asfalt en gevaarlijke stoffen.

Vergunning container

Moet de container voor de deur staan, op een parkeerplaats bijvoorbeeld? In sommige gemeenten is een vergunning nodig als de bak op gemeentegrond komt. Vraag het daarom na bij de gemeente. Is dit het geval, dan gaan we ervan uit dat je deze vergunning hebt geregeld als we de container komen plaatsen. 

Zo werkt ‘t

  • Kies je container
  • Vul het aanvraagformulier in
  • Betaal veilig via iDEAL
  • Kijk toe hoe wij je afvalcontainer plaatsen