Bouw- en sloopcontainers

Levering door heel Nederland!

Dit is ‘m: de allesvreter onder de containers. In de bouw- en sloopcontainer kun je eigenlijk alles kwijt. Nou ja, bíjna alles. Dus heb je veel verschillende soorten afval? Dan is dit jouw bak. En geen zorgen, voor al het andere hebben we ook containers.

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Verbouwing container huren

De bouw- en sloopafvalsloopafvalcontainer gebruik je als je gaat verbouwen en je verschillende soorten afval verwacht. Denk aan de keuken en de badkamer. Of wanneer je geen tijd hebt om tijdens je klus al je afval te scheiden. Je kunt er vrijwel alles in afvoeren. Zelfs grofvuil, zoals een oude bank of tafel. 

De bouw- en sloopcontainer is er in verschillende maten. Heb je een gemiddelde klus, dan voldoet de 3m³ of 6m³. Voor de grotere klussen kies je voor een 10m³.

Soorten afval

Deze container is de meest veelzijdige container die we aanbieden. Je kunt er heel veel in kwijt. Piepschuim, gips, glas, hout, koper, ijzer en huisraad. En echt nog heel veel meer, te veel om op te noemen. Voor sommige afvalstoffen geldt een maximum van 20%, bijvoorbeeld voor zand en niet-herbruikbaar materiaal. Voor autobanden, matrassen, koelkasten, vriezers en andere elektrische apparaten betaal je extra.

Dit kun je er niet in kwijt

Dakafval, asbest of asbestverdacht materiaal en gevaarlijk of chemisch afval.

Vergunning container

Moet de container voor de deur staan, op een parkeerplaats bijvoorbeeld? In sommige gemeenten is een vergunning nodig als de bak op gemeentegrond komt. Vraag het daarom na bij de gemeente. Is dit het geval, dan gaan we ervan uit dat je deze vergunning hebt geregeld als we de container komen

Zo werkt ‘t

  • Kies je container
  • Vul het aanvraagformulier in
  • Betaal veilig via iDEAL
  • Kijk toe hoe wij je afvalcontainer plaatsen