Houtcontainers

Levering door heel Nederland!

Heb je hout waar je niet van houdt? Dan kun je er een afvalverwerkingsbedrijf heel blij mee maken. Hout is geweldig te recyclen, dus als je van een houten vloertje of schrootjes af moet, dan is dit je container. En je draagt dan ook nog eens bij aan het hergebruik van het materiaal.

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten

Houtcontainer huren

Moet er een tuinhuisje weg, of ben je klaar met de oude houten vloer? Dan is de houtafvalcontainer iets voor jou. Vrijwel alle soorten hout mogen hierin. Van spaanplaten tot kozijnen. Je mag hier zelfs hout met spijkers of scharnieren in gooien.

De houtcontainer is er in verschillende maten. Heb je een gemiddelde klus, dan voldoet de 3m³ of 6m³. Voor de grotere klussen kies je voor een 10m³.

Soorten afval

In de houtcontainer mag alles wat van (herbruikbaar) hout is. Deur- en raamkozijnen, geschilderd hout, hout met spijkers en scharnieren, vezelplaat, hard- en zachtboard en pallets. Zolang er na bewerking iets nieuws mee gemaakt kan worden, mag het erin.

Tegen een meerprijs mag je er autobanden, brandblussers, matrassen, elektrische en vloeistofhoudende apparaten in gooien. 

Dit mag er niet in

Omdat het hout gerecycled wordt, is onbruikbaar hout niet toegestaan. Denk aan aangerot hout, chemisch verontreinigd hout, snoeihout en geïmpregneerd hout. En natuurlijk al het materiaal dat niet uit hout bestaat. 

Vergunning container

Moet de container voor de deur staan, op een parkeerplaats bijvoorbeeld? In sommige gemeenten is een vergunning nodig als de bak op gemeentegrond komt. Vraag het daarom na bij de gemeente. Is dit het geval, dan gaan we ervan uit dat je deze vergunning hebt geregeld als we de container komen plaatsen.

Zo werkt ‘t

  • Kies je container
  • Vul het aanvraagformulier in
  • Betaal veilig via iDEAL
  • Kijk toe hoe wij je afvalcontainer plaatsen